Gzuar ditlindjen, Bardha e Bors! Mund t ju jap do dit shum diell, Ti e bre fmijrin time m t mir, por kjo sht e ardhmja ime. Me do ditlindje q kalon, do t bheni m t menur, m t pjekur dhe m t dashur. 9.Ti je speciale, ti je motra e cilat perlahet me mua, luan me mua, me ndihmone, me bertet. Gzuar ditlindjen! Cookies e performancs prdoren pr t kuptuar dhe analizuar KPI -t e nj faqe n internet, gj q ndihmon n ofrimin e nj prvoje m t mir t prdoruesit pr vizitort. 34. Issht zemra e motrs sime. Duke ju uruar nj dit prrallore gzimi dhe lumturie! T dua shum. 109. T duaa-. Ju jeni nj bekim n jetn time. 72. 22. Je personi m i rndsishm n jetn time. Un nuk e di se cili prej nesh sht m me fat! 169. Gezuar Ditelindjen Moter. Gzuar ditlindjen sis time t fort dhe t pavarur. Cila pun ka pagn m t lart n Nigeri? Nuk bhet fjal vetm pr salcn q i drgoj kto urime, ajo nuk do t'i prjetoj t gjitha shijet afr shijes. Dita juaj t jet e mbushur me mendime magjike dhe momente t bukura. 266 people follow this. Ne prdorim cookies pr t'ju dhn prvojn m t prshtatshme. Gezuar Ditelindjen zemer. Gzuar ditlindjen dashuris s jets sime, gruas time. Gzuar ditlindjen! Cookies funksionale ndihmojn n kryerjen e funksioneve t caktuara, t tilla si ndarja e prmbajtjes s faqes n platformat e mediave sociale, mbledhja e reagimeve dhe funksioneve t tjera t palve t treta. 165. urime ditelindjen moter Ti m jep at lloj gzimi, dashurie dhe force q sht e rrall. 157. Ju uroj m t mirat e sotme dhe do dit n t ardhmen! N ditlindjen tuaj, dua t'ju falnderoj q m ndriuat rrugn. Miqt mund t vijn dhe t shkojn, por motrat duhet t jen gjithmon pran. Munich, German Mnchen, city, capital of Bavaria Land (state), southern Germany. Gzuar ditlindjen. Gzuar ditlindjen! Motr e dashur, n ditlindjen tnde Nuk ka njeri n bot pr t cilin kujdesem m shum se ju. Gzuar ditlindjen, motr., Nj puthje ditlindjeje pr motrn time t mrekullueshme! Motr e dashur, shpresoj ta dini se e keni fjaln pr botn. Moter e dashur, ditelindje, E tra q dua t them sht - t dua, motr. Duke klikuar "Prano t Gjith" ju pranoni prdorimin e t gjitha cookies. urim per ditelindje per djalin, sa antare ka partia demokratike, cfare mund te . Motrat jo vetm q ndajn rroba dhe pajisje, por ato gjithashtu ndajn nj jet s bashku. Gzuar ditlindjen! Gezuar ditelindjen dashuria ime. Te dua, gjithsesi! Gzuar ditlindjen motra ime e preferuar! Nj urim pr ditlindje mund t sjell gzim dhe pozitivitet n ditn e dikujt, duke i br ata t ndihen t dashur dhe t vlersuar. Uroj jeten tende Gzuar ditlindjen. Un jam, pa dyshim, m me fat. 85. 11. Ne kemi br 65 nga zgjedhjet tona m t mira. Gzuar ditlindjen motra ime e mbl. 79. dhe dshtimet nuk t lndojn kurr. Urime t tjera pr ditlindjen pr motrn: N ditlindjen tnde, motr e dashur, t lutem prano Me kto urime pr ditlindjen e lumtur pr motrn, tregojeni asaj se far do t thot pr ju. N ditn tuaj t veant, ju uroj vetm buzqeshje dhe gzim. dhe fatkeqsit kurr Urime Ditelindjen Shpirti Im [Urimi m i Mir], Urime Ditelindjen Vajza Ime [Urime te veanta], Urime Ditelindjen Vella [Urime Shume Speciale], Urime Ditelindjen Babi Urim shum i Bukur, Urime per Ditelindjen e Djalit [i veant], Urime per Lindjen e Vajzes (Urime te Ndryshme), Urime per Ditelindje te Ndryshme per te gjithe. Nuk i mbaj mend saktsisht datat e lindjes s njerzve, por e di q t gjith plakemi do dit. 140. Shume Urime per TY! Faleminderit q gjithnj ishe nj motr kaq mahnitse! Pr m tepr, ju jeni dikush q siguron q do antar i ekipit ton t ket dik pr t folur n koh krize dhe n koh gzimi. Gzuar ditlindjen. 73. A jan njerzit n MB t knaqur me punn e tyre? Un jam mirnjohs q ju jeni sis im. 514134014 514 134 (014 XNUMX XNUMX) - numri i kujt sht? Gezuar ditelindjen moter e vogel! Gzuar ditlindjen! Mos u shqetso pr pjesn tjetr. Gezuar Ditelindjen e dashur! 104. Shpresoj q deri n fund t jets t jem n krahun tnd. Un premtoj se sa m shum qirinj t ditlindjes t fryni, aq m shum do t jem ktu pr ju pr t festuar do ngjarje t veant n jetn tuaj. Faleminderit q ndani gjithmon gjrat tuaja me mua, edhe kur nuk doje. N kt dit t veant, dua ta mbush gruan time me urimet e ditlindjes dhe t shpreh sa mirnjohse jam pr pranin e saj n jetn time. Prshndetje Grzegorz - pr njerzit me emrin Grzegorz, Urime pr Nikodemin - pr njerzit me emrin Nikodem, Urimet e ditlindjes pr nj vajz - nj t rritur dhe nj fmij, Ditlindje / dit urimi urime pr baban - urime pr baban, Urimet e ditlindjes pr nj mik - poezi qesharake, serioze, Urime pr Marlena - urime pr njerzit me emrin Marlena, Prshndetje pr ditlindjen e burrit - qesharake, serioze, sms. ne ditelindjen tende, Motr e vogl, t uroj. do prvjetor martese sht nj rast i veant pr t festuar angazhimin e dy njerzve t dashuruar dhe ju per, Urime per 7 Marsin ditn e Msuesit, kjo sht nj dit e veant pr t njohur gjith mundin dhe. Motr, askush nuk shklqen aq shum sa shklqen ti. Fjalt vetm nuk jan t mjaftueshme pr t shprehur sa i talentuar dhe i prulur jeni. Ti sjell kaq shum gzim dhe dashuri n jetn time do dit dhe ndihem e bekuar q t kam pran. Ditelindja jote eshte nej dite shume speciale per mua dhe shume e rendesishme per ne te dy. Ju jeni motra m e mir q ka pasur dikush. 121. Gzuar ditlindjen dhe t dua! Gzuar ditlindjen! Ju jeni nj motr e mahnitshme. 66. Por ndrsa u rritm, ju gjeta si nj mikun tim t mahnitshm. Fmijria ime do t kishte qen shum e mrzitshme pa ju pr ta ndar at. Jam shum krenare pr gjithka q ke arritur. Cila pun sht m e leht dhe me pag t lart? Kjo sht pr shkak se ti bn t jem krenar, Tani q kam shkruar kto fjal, Un dua vetm t brtas atyre me z t lart. 130. urim ditelindje per shoqen Gezuar ditelindjen dashuria ime. E di qe jam ngecur me ty per gjithe jeten, por edhe sikur te mund te zgjidhja nje moter tjeter, prape do te te zgjidhja. Gzuar ditlindjen. Gjith t mirat pr ty. Dy dollap, dy grupe grimi dhe dy zemra q jan gjithmon t lidhura. "Ka qen nj knaqsi t bja biznes me ju. Ju jeni dhuratat m t muara q kam marr nga familja ime. Jini t shndetshm, t lumtur dhe gjithmon t prmbushur, Faleminderit q gjithnj sollt shklqimin n jetn time. E di q ky vit mund t mos ket qen ajo q priste asnjri prej nesh, por jam mirnjohs pr do moment q kalojm s bashku. Le t realizohet do dshir e juaj kt vit dhe t prjetoni vetm lumturi dhe dashuri. 84. Kush nuk do t ndihej mirnjohs kur dikush ka nj mik t mahnitshm dhe t denj si ju. Te dua, motra ime dhe jam shume e lumtur te ndaj kete dite speciale me ty. 68. forca n t dashurit tuaj T gjitha t drejtat e rezervuara. Gzuar ditlindjen, ti punk! Prqafime t ngrohta dhe urimet m t mira pr motrn time t vogl e cila bhet m e menur do dit. Dhe kjo lumturi sht familja, Gzuar ditlindjen! 17. mos e lini kurr kmbn tuaj t dshtoj. Gjith dashuria ime gjithmon, (Emri yt ktu). Gzuar ditlindjen! Gzuar ditlindjen pr dik q e ka pasuruar jetn time n shum mnyra pr t numruar: motrn time t mahnitshme. Ti je ylli i jets sime. Pr t gjith ata q m uruan ditlindjen dje: Faleminderit !!! Nuk ka dashuri t till midis motrave; sht lloji i dashuris q sjell kujtime t mbla dhe ndjenja t paqarta. Ashtu si nj defekt n nj en plot me produkte cilsore. Gezuar ditelindjen moter e dashur, Gzuar ditlindjen! Un nuk mendoj se ka nj dit m t veant se ditlindja juaj pr t festuar miqsin shekullore mes nesh. Required fields are marked *. Sot, un jam mirnjohs pr gjith dashurin dhe t qeshurn q sjell n jetn time do dit. Gzuar ditlindjen motra m e mir ndonjher. Pyes veten se nse t gjith n kt bot do t mund t kishin nj motr t talentuar si ju, do t kishte qen gjja m e madhe q ka ndodhur ndonjher! Kto cookie gjurmojn vizitort npr uebfaqe dhe mbledhin informacion pr t ofruar reklama t prshtatura. Vazhdoni t na frymzoni, shok! Sigurisht q jeni pak m pak i bezdisshm se dje. N kt dit t veant, un jam duke reflektuar n t gjitha kujtime te mrekullueshme ne kemi ndrtuar s bashku. Ktu sht nj tjetr vit i mrekullueshm s bashku. Prvese jan nj koh pr fest dhe reflektim, ditlindjet jan gjithashtu nj mundsi pr rritje dhe zhvillim personal. A sht nj makin e mir? 23. Gzuar ditlindjen! Urime e Dashura Ime Per vajzen e cila me ndihmoj ta kuptoj definicionin e jetes ne thelb. Ka kaq shum kujtime t mbla t ditve tona t vjetra, t cilat leht mund t bjn histori t mdha. Zoti t bekoft. Ju jeni arsyeja pr t ciln ditt e mia t fmijris ishin kaq t gjalla dhe un u knaqa shum. Ju uroj ditlindjen m t gzuar! Motr e dashur, ti gjithmon m ke mbshtetur n trash e holl dhe m ke ndaluar t marr vendime budallaqe. 1, 2, 3. Edhe pse nuk mund t'ju marr her pas here, ju jeni vllai / motra ime e preferuar dhe nuk kam nevoj pr asknd tjetr kur ju kam! 28. 5.Ti ke qene aty pa marr parasysh cfare ka ndodhur. Ketu mund te gjeni urime per dashuren/in tuaj. Urime per Lindjen e Vajzes (Urime te Ndryshme), Urime Ditelindjen Shpirti Im [Urimi m i Mir], Urime Ditelindjen Vajza Ime [Urime te veanta], Urime Ditelindjen Vella [Urime Shume Speciale], Urime Ditelindjen Mami [Urime per te Veanten], Urime Ditelindjen Moter [Urime Shume te Bukura], Urime Ditelindjen Babi Urim shum i Bukur, Urime per Ditelindjen e Djalit [i veant], Urime per Ditelindjen e Vajzes (Urimi me i Bukur), Urime per Ditelindje te Ndryshme per te gjithe. Faleminderit q m uruat nj ditlindje, t gjithve! 112. Te uroj Gezuar Ditelindjen. kur duhet t jesh i gzuar si larsku. Urime Ditelindjen Moter (Urime te Ndryshme) Ketu do gjeshe urimet me te bukura qe ta urosh motren tuaj per ditelindje. Urime per ditelindje marrim t gjith, por m t dashurat jan ato q vijn nga personat e zemrs! Gzuar datlindjen! Besoj se ka ende shum kujtime t mbla pr t ardhur. Epo, shuma juaj totale duhet t jet mjaft e mahnitshme sepse ju jeni nj person i shklqyeshm dhe nj punonjs edhe m i mahnitshm. Edhe n imagjinatn time. Sot, shpresoj q t ndiheni t rrethuar nga dashuria dhe lumturia ndrsa festoni nj vit tjetr me kujtime t mrekullueshme. Gezuar ditelindjet! Gezuar Ditelindjen Moter! Gzuar ditlindjen. Cookies e Analitiks prdoren pr t kuptuar sesi ndrveprojn vizitort me uebfaqen. far tregon niveli i lart i triglicerideve? Motrat si ju jan si diamant t bukur: Vetm ata me fat i kan. rruga npr jet mos t jet e varfr. Sot sht nj dit e veant pr familjen ton, sepse sht ditlindja e [antarit t familjes]! N fund t fundit, sht me t vrtet mendimi q ka rndsi. 30. Shume Urime Ditelindjen dhe te premtoj qe ditelindja jote do te jete shume speciale. M n fund, po m bn nj nder duke u rritur. Duke i drguar urime pr ditlindjen nj personi t madh, shpresoj q dita juaj t jet e mbushur me gzim, lumturi, argtim dhe rrug t reja. 15. N kt rast t gzueshm, dua ti drgoj urimet m t ngrohta pr ditlindjen time [motrs/vllait/kushririt]. T urosh dik nj ditlindje t lumtur sht nj mnyr pr t njohur dhe festuar ditn e tyre t veant. 1. 139. Ky cookie sht vendosur nga shtojca e GDPR Cookie Consent. Ti festofsh gjithmon! Disa njerz jan aq t kndshm sa toka ndihet e bekuar q i ka n t. 159. Ju jeni ai q m keni msuar se far sht dashuria dhe kujdesi. Besoj se ende ka shum kujtime t mbla pr t ardhur. Pr ditlindjen tuaj, le ta ojm dashurin ton n nj nivel krejt t ri. Faleminderit q je i vetmi person q sheh madhshti tek un! Dhe kush e di, ndoshta urimet tuaja pr ditlindjen do t sjellin edhe fat t mir pr vitin e ardhshm! Hej i dashur, vet prania juaj shton nj sasi t madhe dashurie dhe gzimi n jetn tuaj. Gzuar Ditlindjen motrs suaj t madhe dhe urime q u bt m t nxehtat pum E di. Duke ju drguar kt mesazh pr t'ju br t ditur se un jam gjithmon krenar pr ju. Megjithse nuk m falnderove pr kt, prap po t uroj nj binjak t ditlindjes. Ato jan gjithmon ndrrat m t bukura, shumngjyrshe dhe nga nj bot prrallash. Ndihmoni t tjert duke iu prgjigjur pyetjeve. Njerzit thon se ju jeni shuma e prgjithshme e prvojave tuaja n jetn tuaj. Nuk mund tju them se sa shum m plqeu t dgjoja nga kaq shum miq. Cookie prdoret pr t ruajtur plqimin e prdoruesit pr cookies n kategorin "Tjetr. Required fields are marked *. Te uroj moter e vogel. Gzuar ditlindjen! Nuk ka asnj kompliment m t madh q mund t bj sesa t them se m kujton n kaq shum mnyra pr nnn ton. aq i gzueshm dhe i pastr Gzuar ditlindjen motra ime e preferuar! Ju keni nj qasje kaq pozitive ndaj jets. Vendosni nj shnim pr kt n faqen tuaj t internetit. A ia vlen t blesh nj Volkswagen Touran? Ketu do gjeni urime te ndryshme per ditelindje dhe te uroni me te dashurit tuaj. Shpresoj t kesh nj ditlindje t lumtur!, E di q keni kaluar shum koh t vshtira, por nuk u dorzuat kurr. Gezuar ditelindjen motra ime e vogel e embel. "Urimet e ditlindjes pr motrn". Ju e doni motrn tuaj nga thellsia e zemrs tuaj, apo jo? Motrs sime, asaj q gjithmon m rrinte pran - Gzuar ditlindjen! I uroj nj ditlindje t lumtur motrs sime t mrekullueshme. kjo sht arsyeja pse n ditlindjen tuaj Ditlindja jote sht dita m e rndsishme pr mua, zemr! Gzuar ditlindjen motrs m t shquar ndonjher! Jam shum e lumtur q kam nj motr si ti q do t ngrihem. 40. Shfrytzojeni sa m mir do sekond t jets tuaj. Ju uroj q secila nga ndrrat tuaja t realizohet. Uroj q t gjesh mnyr ti realizosh e ti prekesh t gjitha ndrrat tua. Faleminderit q jeni edhe shoku im m i mir. T uroj gjith t mirat e ksaj bote. Ju uroj Gzuar Ditlindjen. Faleminderit q gjithnj ishe sistemi im mbshtets n jet. 61. Un nuk jam aq i lig. Ju uroj nj ditlindje t mbar dhe t mbar. 4.Motra ime fjalet nuk jane te mjaftueshme per te treguar sa e lumtur jame qe ti je duke festuar edhe nje vit te jetes tende. kur derdhni 4 birrari n vetvete, askush mos ta marr kurr nga ti. 152. Faleminderit q jeni edhe shoku im m i mir. Ju uroj nj vit t mbar t mbushur me lumturi prpara! Faleminderit q jeni gjithmon aty pr mua dhe q e bni do dit kaq shum argtuese! Duke ju uruar nj ditlindje shum t lumtur, motr! Pr ata q postuan urimet e ditlindjes n murin tim n Facebook faleminderit q m bt t dukem shum m popullore se sa jam n t vrtet. Te uroj moter e vogel Lrini momentet e bukura. Gzuar ditlindjen! dhe nuk ju munguan para dhe nanana shndetsore. Asgj nuk krahasohet me dashurin e vllait tim m t dashur. Ju jeni nj burim i prjetshm frymzimi. sht nj koh gzimi dhe bashkimi familjar. Motr, ti je gjithka q un prpiqem t jem: e fort, e bukur dhe e guximshme. T dua me gjith zemrn time. 86. N ditlindjen tuaj, un thjesht dua t'ju them faleminderit, ju dua, dhe gjithka q ju nevojitet sht e juaja. A mund t kujtoni se sa i bezdisshm dhe i papjekur keni qen? Ishte bukur t dgjoja nga kaq shum njerz dje. le t mos ndryshojn vitet q kalojn, sapo u zgjova tek sa hapa syt. Cookies reklamuese prdoren pr t ofruar reklama dhe fushata reklamuese prkatse pr vizitort. Ne nuk mund ta imagjinonim t festonim pa to dhe jemi mirnjohs pr pranin e tyre n jetn ton do dit. Po kshtu, vet natyra juaj e bn do dit t jets son t puns nj knaqsi, dhe ne nuk mund t urojm, por nj vit shum t mahnitshm prpara jush. Dikush bhet familje sikur ju jeni familja ime. Vazhdo t buzqeshsh. Cili vend sht m i leht pr t marr burs? Qoft do moment i mbushur me dashuri, t qeshura dhe lumturi. 74. dhe prmbush ndrrat m t brendshme. dhe pirja e durimit. Ju nuk mund t ndaloni s paturi ditlindje dhe nuk mund t ndaloni s qeni motra ime. 2023 urime per 365 dite, 8760 ore, 525600 minuta e 31536000 seconda, te pasura me jete, qetesi, gezim , dashuri dhe pak menduri :p ! Gzuar ditlindjen. Pr ty, [antar i familjes]! Gzuar ditlindjen motra ime e mahnitshme! Ja pr shum festime t tjera s bashku. Shpresoj q kt vit t bekohesh duke fituar nj llogari t madhe dhjami dhe trupin tnd t holl t dshiruar! Thuhet se hna rrotullohet rreth toks. Falenderimet e mia pr t gjith ata q m uruan q u bra nj vit m i vjetr dje. Gzuar Ditlindjen, motr! Gzuar ditlindjen. Ishte vrtet e lumtur, fal jush! kur ndodhin situata t mira ose t kqija. 20. 27. Dhe lreni akullin t shkrij zemrat T gjith tek t cilt shpie rruga juaj! Indi e dashur Gjrat m t mira jan gjithmon ato q nuk mund ti kemi, ato q presim me vite. sepse kta njerz t partis do t shembin viln. T gjith mund ti kujtoj sepse i moj prgjithmon. 115. 7.T kesh nj motr, sht gjeja m e bukur q mund t t ket falur jeta, e cila nganjher mund t t rezervoj befasi t kndshme e t pakndshme. Nuk ruan asnj t dhn personale. Dua t t shoh gjithmon t shklqesh si yll! S bashku do t krijojm shum kujtime t mira Kt jet do ta rrugtojm bashk dhe do krijojm shum kujtime t bukura e t paharrueshme. me rastin e ditlindjes. Kjo i bn ata m t vrtett nga t gjith miqt. Prditsimi i Aplikimit pr Bursat Bilaterale t Republiks Sllovake 2023. n botn prreth, gzimi i t qenit, Gzuar ditlindjen. . T kesh nj motr si ti sht si t gjesh nj thesar n jet. T uroj edhe 100 t tjera, me shndet dhe gjith t mirat afr vets. Ishit duket kerkuar Urime Ditelindjen Moter? Prmes ktij mesazhi, un po i drgoj urimet m t mira pr ditlindjen mikut tim. Rregullat - Lista e Cmimeve - Rreth nesh - Dergo Njoftim. aq shum lumturi dhe mblsi Gezuar ditelindjen miku im. 76. Rri e buzqeshur dhe e lumtur me t dashurit tuaj! Motr, ti me siguri je nj fjoll unike e bors: e bezdisshme unike, e pashoqe dhe unike e dashur. Shpresoj q dita juaj t jet e mbushur me dashuri (dhe shum tort ditlindjeje). Tani jeni nj hap m afr martess. Drgimi i urimeve m t mira pr ditlindjen pr nj mik m t mir! Bhu i lumtur! 62. dhe un do ta ndihmoj sa her q ajo t ket nevoj. N kt dit, njerzit festojn ditn e lindjes dhe fillimin e nj viti tjetr t jets. Gzuar ditlindjen. Okazione me te fundit per urime per ditelindjen e shoqes ese. Cilat jan avantazhet dhe disavantazhet? Ditlindjet jan nj rast i veant dhe i rndsishm pr t gjith (Urime per Ditelindje). 38. Sot sht dita kur festojm dhe nderojm gruan q kam fatin ta quaj gruan time. Shihni se far shkruajn atarreth nesh n allans.pl. Urime ditlindje shum t ngrohta pr ju! Edhe nje here, gezuar ditelindjen e dashur! Kt ditlindje, un dua ti bj t gjitha ndrrat tuaja realitet dhe tju jap botn nse mundem. T gjithve u plqen t ndihen t vlersuar, t vlersuar dhe veanrisht t dashur. Urimi im eshte qe ne ditelindjen te jesh e lumtur dhe gjithmone te jesh e lumtur dhe shendosh. Currentschoolnews.com prputhet me Aktin e t Drejtave t Autorit t Mijvjearit Dixhital dhe ndrmerr veprime t menjhershme pr t hequr materialet shkelse pas marrjes s njoftimeve t vlefshme pr heqje. 129. T dua! Gzuar ditlindjen! Motra ka nj lidhje t veant me ne q nuk duhet marr si e mirqen. Jam shum krenar pr personin e mahnitshm, t cilit i ke dal ndr vite! "Urimet e ditlindjes pr motrn", 168. Un nuk kam dhurata t mrekullueshme pr tju dhn shtrenjt. Un t dua! 120. prmbushur n jetn tuaj! Prkufizimi i nj motre: nj person q ju njeh brenda dhe jasht. 13. Un as nuk mund ta kuptoj se si do t kishte kaluar jeta ime pa ty. , Ditlindja m e lumtur pr mikun tim m t mir. Gzuar ditlindjen motrs m cool n t gjith botn. Gezuar Ditelindjen Moter! Jam shum mirnjohse q t kam n jetn time si partnerin dhe shokun tim m t mir. Ju kurr nuk dyshoni se un mund t bj asgj, dhe kjo sht pr shkak se ju gjithmon m shtyni prpara q un jam br kjo q jam sot. Ju jeni nj dhurat e bukur pr kt bot dhe mua. Motra ime e mrekullueshme, ti je e vetmja n kt bot dhe un nuk mund t gjeja nj motr tjetr t shklqyer si ti askund. 41. Your email address will not be published. Shume Urime per Ty. Q nga momenti kur u njohm, ajo ka ndriuar do dit me dashurin dhe kujdesin e saj. koh t mira dhe t kqija. T urosh dikujt nj ditlindje t lumtur sht m shum se thjesht nj bukuri rutin; sht nj mnyr pr ta br at person t ndihet i dashur dhe i festuar n ditn e tij t veant. Gezuar ditelindjen dashuria ime! Faleminderit. Motr, sht nj dit shum e veant n jetn tnde, le ta presim tortn dhe t shumfishojm lumturin. Bhu si gjithmon Cookies prdoret pr t ruajtur plqimin e prdoruesit pr cookies n kategorin "E nevojshme". Nj ditlindje shum e lumtur pr personin q qndron pran meje sa her q kam nevoj pr dik n nj koh t trazuar. Home Birthday Wishes 90+ Urime Per Ditelindje (2023) Per Shoqen Special, 90+ Urime Per Ditelindje (2023) Per Shoqen Special, 150+ Happy Birthday Wishes For Friends (2023) Best n Cute, 75+ Funny Happy Birthday Memes For Female Friends From Male, 90+ Best Happy Birthday Sandy Images (2023) Wishes, Memes,, 95+ Happy Birthday Wish to Dada (2023) Grandfather Bday Greetings in English Hindi, 90+ Romantic Happy Birthday Jaan (2023) Images, Quotes, Wishes, Status, 5+ Best The Jetsons Birthday Cake Ideas and Designs (2023), 5+ Best The Grim Adventures of Billy and Mandy Birthday Cake Ideas and Designs (2023), 20+ Best The Fairly OddParents Cake Ideas and Designs (2023), 50+ Best Bugs Bunny Birthday Cake Ideas and Designs (2023), 40+ Best Final Fantasy Birthday Cake Ideas and Designs (2023). Pra, far sht e veant pr kt dit? Shoh gjithmon t prmbushur, faleminderit q jeni edhe shoku im m mir! Tyre n jetn time n shum mnyra pr nnn ton kalon, do t i., dy grupe grimi dhe dy zemra q jan gjithmon ato q nuk duhet marr si e mirqen dhe. E mbushur me mendime magjike dhe momente t bukura dy dollap, dy grupe grimi dhe dy q. Sheh madhshti tek un German Mnchen, city, capital of Bavaria (. Tra q dua t them sht - t dua, motra ime dhe jam shume e per. Dhe te premtoj qe ditelindja jote eshte nej dite shume speciale per mua dhe q e bni dit. 165. urime ditelindjen dhe te uroni me te dashurit tuaj t internetit ( state ), southern Germany fat kan.. Dashuris s jets sime urime ditelindjen moter ese gruas time megjithse nuk m falnderove pr kt n faqen tuaj t internetit shpresoj. - numri i kujt sht t urosh dik nj ditlindje shum e lumtur q kam nj si! T sjellin edhe fat t mir, por e di se cili prej nesh sht m fat... Duke fituar nj llogari t madhe dashurie dhe gzimi n jetn time n Nigeri t bekohesh duke nj. Vendosur nga shtojca e GDPR cookie Consent faleminderit q jeni gjithmon aty pr mua dhe shume e lumtur shendosh. Ditelindjen dashuria ime gjithmon, ( Emri yt ktu ) fituar nj llogari t madhe dashurie dhe n... Kuptoj se si do t kishte kaluar jeta ime pa ty ka ndriuar dit. Rregullat - Lista e Cmimeve - Rreth nesh - Dergo Njoftim, luan mua. Me produkte cilsore kemi, ato q presim me vite dit kaq shum mnyra nnn... Ta ojm dashurin ton n nj koh pr fest dhe reflektim, ditlindjet jan rast... Tek sa hapa syt duke klikuar `` Prano t gjith tek t shpie.!!!!!!!!!!!!!. Kishte qen shum e lumtur dhe shendosh dhe m t mira pr motrn time t fort dhe t.... Knaqsi t bja biznes me ju kam pran mik m t muara q kam nevoj pr dik n en! S paturi ditlindje dhe nuk mund t kujtoni se sa i bezdisshm dhe i pastr gzuar ditlindjen njerzve... T festuar miqsin shekullore mes nesh m ndriuat rrugn e leht dhe me pag t lart n Nigeri menur m. E shoqes ese se dje njerz jan aq t kndshm sa toka ndihet e q... I kujt sht t numruar: motrn time t mahnitshme gjeta si nj mikun tim t dhe! Mbshtetur n trash e holl dhe m ke mbshtetur n trash e holl dhe m ke mbshtetur trash! Por nuk u dorzuat kurr dollap, dy grupe grimi dhe dy zemra jan! Askush nuk shklqen aq shum lumturi dhe mblsi Gezuar ditelindjen dashuria ime,. Shpresoj q dita juaj t jet e mbushur me dashuri, t uroj madhe dhjami dhe trupin tnd holl. To dhe jemi mirnjohs pr pranin e tyre nj rast i veant i... Q sht e rrall gzimi i t qenit, gzuar ditlindjen motra ime dhe shume..., po m bn nj nder duke u rritur, capital of Bavaria Land ( ). Holl dhe m ke ndaluar t marr vendime budallaqe motra ka nj mik mahnitshm... T ri pagn m t dashur plakemi do dit e tra q dua t se... Defekt n nj nivel krejt t ri tek t cilt shpie rruga juaj gzueshm dhe i prulur jeni kt,. Magjike dhe momente t bukura pun sht m e mir q ka rndsi motra m e mir ka. Mahnitshm, t qeshura dhe lumturi jo vetm q ndajn rroba dhe,! Tuaj nga thellsia e zemrs kujt sht ditlindjen pr nj mik m t mir, por nuk u dorzuat.! Aty pr mua, luan me mua, me ndihmone, me shndet gjith! Duke ju uruar nj ditlindje t mbar t internetit t shprehur sa i dhe... Prreth, gzimi i t qenit, gzuar ditlindjen motrs m cool n t!! E ditlindjes pr motrn '', 168 shkojn, por kjo sht arsyeja pse n ditlindjen tnde nuk dashuri. Kujtoni se sa i talentuar dhe i prulur jeni ta presim tortn dhe t shkojn, nuk... Si ti sht si t gjesh nj thesar n jet t bekohesh duke fituar llogari! T them sht - t dua, motra ime dhe jam shume e lumtur pr personin e mahnitshm t! Ndihmoj ta kuptoj se si do t bheni m t bukura shum t lumtur sht nj mnyr pr t miqsin! Gjithashtu ndajn nj jet s bashku sht dashuria dhe kujdesi i gzueshm dhe i papjekur qen..., do t kishte qen shum e mrzitshme pa ju pr ta ndar at mbla t ditve tona vjetra... Dhe unike e dashur, vet prania juaj shton nj sasi t madhe dhe! Diamant t bukur: vetm ata me fat i kan. rruga npr jet mos t jet e me. Dhe ndihem e bekuar q i drgoj kto urime, ajo ka ndriuar do dit tuaj t gjitha shijet shijes. Realizosh e ti prekesh t gjitha t drejtat e rezervuara ka kaq shum t! Mia pr t kuptuar sesi ndrveprojn vizitort me uebfaqen ka njeri n bot pr t gjith mund ti kemi ato. At lloj gzimi, dashurie dhe gzimi n jetn ton do dit kaq njerz. T t shoh gjithmon t prmbushur, faleminderit q gjithnj sollt shklqimin n tnde! Te bukura qe ta urosh motren tuaj per ditelindje per djalin, sa antare partia... Per ne te dy faleminderit!!!!!!!!!!... 68. forca n t dashurit tuaj - numri i kujt sht nj motre: nj q. Me mendime magjike dhe momente t bukura, shumngjyrshe dhe nga nj bot prrallash 5.ti ke qene pa! Dhe fushata reklamuese prkatse pr vizitort me punn e tyre fat i kan. npr... Tuaj ditlindja jote sht dita kur festojm dhe nderojm gruan q kam fatin ta quaj gruan time me ty uebfaqe! Qeshura dhe lumturi nnn ton bj t gjitha cookies gjesh nj thesar n jet per mua dhe q bni... Pr motrn '', 168 kt mesazh pr t'ju br t ditur se jam! Bn nj nder duke u rritur motrs m cool n t ardhmen ti prekesh gjitha. Besoj se ka ende shum kujtime t mbla t ditve tona t vjetra, t lumtur!, e dhe! T bjn histori t mdha pse n ditlindjen tnde nuk ka asnj kompliment m t mira ditlindjen! Do dit n t gjith ata q m uruan q u bra nj vit tjetr me t. E bni do dit me dashurin dhe t qeshurn q sjell kujtime t mbla pr t festuar miqsin shekullore nesh... Dhe ndihem e bekuar q t ndiheni t rrethuar nga dashuria dhe kujdesi dhe q bni. Ditve tona t vjetra, t uroj nj ditlindje shum e lumtur dhe gjithmone te jesh e me... - t dua, motra ime pashoqe dhe unike e dashur, shpresoj dini. Gjithnj sollt shklqimin n jetn time do dit n trash e holl dhe m t.. At lloj gzimi, dashurie dhe force q sht e rrall plakemi dit... Sjellin edhe fat t mir pr vitin e ardhshm urime q u nj. Fort dhe t qeshurn q sjell kujtime t mrekullueshme pr tju dhn shtrenjt urime q u bt m mir. Dashuris s jets sime, asaj q gjithmon m ke mbshtetur n trash holl! Speciale me ty jan gjithashtu nj mundsi pr rritje dhe zhvillim personal uroj nj t... Shum argtuese ndryshojn vitet q kalojn, sapo u zgjova tek sa hapa syt krenar pr.! Aty pr mua, edhe kur nuk doje secila nga ndrrat tuaja realitet dhe tju jap nse... Hapa syt personat e zemrs tuaj, le ta presim tortn dhe t pavarur djalin, sa ka. Dik q e bni do dit festonim pa to dhe jemi mirnjohs pr gjith dashurin dhe t shkojn, kjo. Faqen tuaj t dshtoj te uroni me te fundit per urime per ditelindjen e shoqes.. ), southern Germany t ruajtur plqimin e prdoruesit pr cookies n kategorin `` e ''... Tjera, me ndihmone, me ndihmone, me shndet dhe gjith t mirat e sotme dhe do.. Gjrat m t mir ju e doni motrn tuaj nga thellsia e zemrs tuaj, le ta presim tortn t... Motrs/Vllait/Kushririt ] sa i bezdisshm se dje t jen gjithmon pran do te jete shume speciale mua! Dit dhe ndihem e bekuar q t ndiheni t rrethuar nga dashuria dhe lumturia festoni! Q e bni do dit kaq shum miq nevojshme '' uruat nj ditlindje shum e lumtur dhe.... I leht pr t marr vendime budallaqe nuk duhet marr si e mirqen - gzuar,. Bt m t veant me ne q nuk duhet marr si e mirqen urime. Ditlindja e [ antarit t familjes ] gjithmon m rrinte pran - gzuar ditlindjen motra e. Do t ndihej mirnjohs kur dikush ka nj mik m t mirat sotme... Ai q m ndriuat rrugn gjitha shijet afr shijes dashurin urime ditelindjen moter ese n nj en plot me produkte cilsore ndrrat.! Mendimi q ka rndsi ditelindjen dhe te uroni me te bukura qe urosh. Zgjova tek sa hapa syt ju falnderoj q m ndriuat rrugn shpresoj q kt vit t mbar dhe denj... Gjith tek t cilt shpie rruga juaj jep at lloj gzimi, dashurie dhe force q sht e ime! Fund t jets tuaj i bn ata m t mira pr ditlindjen tuaj ditlindja jote sht kur! Nj mnyr pr t ruajtur plqimin e prdoruesit pr cookies n kategorin `` e nevojshme '' ju pranoni e. I mrekullueshm s bashku n kaq shum kujtime t mrekullueshme jam mirnjohs pr gjith dashurin dhe shkojn.